بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۷۰۸۶۳
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳
صادق زیباکلام با اشاره حضور مردم در راهپیمایی دیروز، معتقد است: شكوه این راهپیمایی به منزله تأیید نظام است و نظر مردم در قبال اصولگرایان همان‌گونه كه صندوق‌های رأی در دو انتخابات قبل نشان داد، زیاد مطلوب نیست.
تدبیر24 »این استاد‌ دانشگاه در روزنامه «قانون» نوشته است: حضور با شكوه مردم در راهپیمایی روز بیست و دوم بهمن‌ماه پیام‌های مختلفی برای مسئولان كشور و دشمنان خارجی ما به همراه داشت. یكی از پیام‌های این حضور برای دشمنان خارجی نظام است که در روزهای اخیر اقداماتی را انجام داده‌اند. پیام حضور مردم به مناسب این مراسم، این است كه تعداد قابل توجهی از مردم ایران، این نظام را قبول دارند اما طرفداری مردم از نظام جمهوری اسلامی به معنای رضایت از سیاست‌های اجرایی مسئولان و دست‌اندرکاران در داخل و خارج از كشور نیست.

اگر مسئولان كشور حضور مردم در راهپیمایی و تأیید انقلاب را به مثابه تأیید سیاست‌های خود بگیرند، اشتباه بزرگی است كه توسط آن‌ها در این بازه زمانی رخ می‌دهد. بنابراین باید گفت حمایت و بیعت مردم با انقلاب به معنای تصدیق و تأیید تمام سیاست‌های داخلی و خارجی مسئولان نیست. این روزها یكی دیگر از اشتباهاتی كه در كشور ما رخ می دهد، مصادره كردن مناسبت‌های ملی است.

ما شاهد آن هستیم جناح‌های سیاسی كه قدرت تبلیغاتی وسیعی را در كشور دارند (صداوسیما، مجلس و تریبون‌های نماز جمعه به دست آن‌هاست) این مناسبت‌ها را به نوعی مطرح می‌كنند كه گویی مردم در حال حمایت از آن‌ها هستند. اما واقعیت این نیست و آن‌ها باید بدانند كه مردم نظر خودشان را در برابر شما، در انتخابات ۲۴ خرداد سال ۹۲ نشان دادند و در ادامه هم اگر تردیدی باقی مانده بود در هفت اسفند سال ۹۴، این موضوع را دوباره ثابت كردند و رأی خود را به طرف مقابل شما اختصاص دادند. اگر اصولگرایان و تندروها سعی می‌كنند كه این راهپیمایی را مصادره كرده و به نوعی اعلام كنند كه حضور مردم به معنای حمایت از آن‌هاست، سخت در اشتباه هستند.

باید گفت كه شكوه این راهپیمایی به منزله تأیید نظام است و نظرشان در قبال اصولگرایان همان‌گونه كه صندوق‌های رأی در دو انتخابات قبل نشان داد، زیاد مطلوب نیست.

در همین راستا یكی دیگر از پیام‌هایی كه می‌توان از شكوه حضور مردم در راهپیمایی برداشت كرد، ضرورت موضوع آشتی ملی است، مردم با حضور همه جانبه در این مراسم نشان دادند در فضایی كه موضوع حفظ نظام مطرح می‌شود با یكدیگر متحد و منسجم هستند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها