بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۷۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۶
موجودی شبیه سفره ماهی، تمساح و یا حتی به اعتقاد برخی‌ها دایناسور که به گفته کارمندان پارس جنوبی بوی تعفن آن از فاصله چند صد متری نیز استشمام می‌شده است.

به گزارش ایسنا، چندی پیش انتشار تصویر جانوری در منطقه پارس جنوبی با عنوان موجود عجیب الخلقه یا هیولا در خلیج فارس در فضای مجازی توجه بسیاری از مردم را به خود جلب کرد. موجودی شبیه سفره ماهی، تمساح و یا حتی به اعتقاد برخی ها دایناسور که به گفته کارمندان پارس جنوبی بوی تعفن آن از فاصله چند صد متری نیز استشمام می شده است.

عبدالرضا کرباسی، معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست، درباره حقیقت این ماجرا و نوع جانوری که مشاهده شده گفت: تمام حرف هایی که در مورد هیولا گفته شده شایعه بوده و این عکس ها مربوط به لاشه نهنگی است که حدود یک سال پیش توسط کارمندان پارس جنوبی مشاهده شده است.

وی ادامه داد: بوی تعفن و ظاهر دفرمه این حیوان به دلیل گذشت زمان طولانی از زمان مرگ و تجزیه شدن آن است.

به گفته وی، کارمندان اداره کل محیط زیست منطقه پس از مشاهده ی لاشه نهنگ، آن را از آب گرفته و در خاک دفن کرده اند و پس از تجزیه کامل گوشت حیوان، استخوان ها را از خاک خارج کرده و پس از سر هم بندی مجدد آن را به موزه محیط زیست منطقه منتقل کرده اند.



کرباسی در خصوص علت مرگ این نهنگ با بیان اینکه هیچ هیولایی خطرناک تر از انسان نیست افزود: نهنگ ها بر اثر آلودگی آب نمی میرند بلکه علت مرگ آنها برخورد با شناورهاست. چرا که در حال حاضر 50 هزار شناور کوچک و بزرگ که 17 هزار عدد آن ها تانکر نفتی است از تنگه هرمز عبور کرده و با برخورد با این حیوانات باعث مرگ آن ها می شوند
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها