بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۷۱۶۵۸
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۹
سینماهای آمریکا و کانادا در حرکتی اعتراض‌آمیز فیلم «۱۹۸۴» را که اقتباسی سینمایی از رمان معروف «جورج اورول» است،‌ نمایش می‌دهند.
تدبیر24 »«گاردین» نوشت: حدود ۹۰ سینما در آمریکای شمالی و کانادا در روز چهارم آوریل به صورت همزمان فیلم اقتباسی «۱۹۸۴» را که اثری درباره حکومتی مستبد است، به نمایش درمی‌آورند.

این اقدام به منظور اعتراض به سیاست‌های «دونالد ترامپ» رئیس جمهور جدید ایالات متحده آمریکا صورت می‌گیرد. روز چهارم آوریل در کتاب ضدآرمانشهری «اورول» روزی است که «وینستون اسمیت» شخصیت اصلی داستان، اولین صفحه دفتر ممنوعه خاطرات خود را می‌نویسد.

«جان هرت» در فیلم «۱۹۸۴» که در سال ۱۹۸۴ به کارگردانی «مایکا رادفورد» ساخته شد، نقش اصلی را ایفا کرد و این فیلم یکی از بیادماندنی‌ترین کارهای او محسوب می‌شود. این هنرپیشه در این فیلم با «ریچارد برتون» و «سوزان همیلتون» همبازی بود.

برگزارکنندگان این حرکت اعتراضی در بیانیه‌ای اعلام کردند: ارائه تصویر «اورول» از دولتی که واقعیت‌های خود را جعل می‌کند، خواستار اطاعت محض است و از دشمنان خارجی دیو می‌سازد، هرگز تا به امروز انقدر به‌وقت و به‌جا نبوده است.  

در این بیانیه همچنین از اعطای پشتوانه ملی هنرهای آمریکا که دولت «ترامپ» قطع آن را در برنامه‌هایش قرار داده، حمایت و هدف قرار دادن آن را «حمله به آزادی بیان و ابراز خلاقیت داز طریق هنر» تلقی شد.

دولت جدید آمریکا قصد دارد بودجه ۱۵۰ میلیون دلاری پشتوانه‌های ملی برای هنر (NEA) و علوم انسانی (NEH) را قطع کند. هرساله با بودجه پشتوانه ملی هنر بیش از ۶۰ نویسنده جایزه نقدی ادبی دریافت می‌کنند و شکوفا می‌شوند.

رمان «۱۹۸۴» یکی از کتاب‌هایی با تم ضدآرمانشهری است که از زمان رسیدن «ترامپ» به سمت ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا، فروش آن‌ها به شدت افزایش یافته است. چندی پیش هم اعلام شد با سخنرانی مشاور «ترامپ» و استفاده او از برخی اصطلاحات «اورول» و افزایش چشم‌گیر فروش کتاب «۱۹۸۴»، ‌یک گروه نمایش انگلیسی قصد دارد این رمان را بار دیگر مورد اقتباس قرار دهد و در «برادوی» آمریکا به روی صحنه ببرد.

برچسب ها: ترامپ ، آمریکا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها