بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۷۱۹۵۹
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰
نائب رئیس فراکسیون امید مجلس گفت:‌ رسم قدرشناسی می‌طلبد حتی اگر با نگاه انتقادی به عملکرد مدیران اجرایی نگریسته می‌شود، مثبت و منفی عملکردها توأمان مورد توجه قرار گیرد.
تدبیر24 » عبدالکریم حسین‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا گفت:‌ سیاه‌نمایی یا چشم‌پوشی و حتی انکار عملکرد مثبت دولت‌ها توسط جریان‌های سیاسی تندرو رفتاری غیرمنصفانه است. عملکرد دولت در بسیاری از حوزه‌ها مثبت بوده و نباید این دستاوردها حتی توسط جریان‌های تندرو نادیده گرفته شود.

نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس با تاکید بر اینکه «هدف کارگزاران نظام قاعدتا توسعه کشور و پیشرفت نظام است» متذکر شد: نادیده گرفتن عملکرد کارگزاران و مدیران نظام کم لطفی در حق نظام جمهوری اسلامی ایران است.

نماینده فراکسیون امید در شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در عین حال روحیه جریان‌های سیاسی به ویژه جریان‌های سیاسی تندرو را در آستانه انتخابات اردیبهشت ماه سال آینده نادیده گرفتن عملکردهای مثبت دستگاه‌های اجرایی دانست و خاطرنشان کرد: چهره‌ها و جریان‌های سیاسی تندرو و غیرمنصف بدانند و آگاه باشند که مردم بهتر از همه امور را رصد می‌کنند و منصفانه تصمیم می‌گیرند. جریان‌های تندروی سیاسی برای احترام به افکار عمومی داخلی هم که شده عملکرد مثبت و منفی مدیران را توأمان مورد بررسی و اظهار نظر قرار دهند.

حسین‌زاده با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری یادآور شد:‌ رفتارها و انتقادات افراطی جریان‌های سیاسی و سیاه نمایی عملکردهای مثبت طبق فرمایش مقام معظم رهبری خطاب به دشمنان اسلام و نظام و انقلاب است. برای مهار این افراد و جریان‌ها ابزار و قانونی جز « اخلاق سیاسی » نمی‌شناسم. هیچ ضمانتی جز رعایت اخلاق انتخاباتی توسط چهره‌ها و جریان‌های سیاسی وجود ندارد.

نائب رئیس فراکسیون امید در پیشنهادی خواستار برگزاری برنامه‌های انتخاباتی همه جریان‌های سیاسی در انتخابات اردیبهشت سال آینده شد و افزود: دعوت جریان‌های سیاسی موثر در حاکمیت توسط مدیران صدا و سیما و حضور جریان‌های موافق و مخالف در برنامه‌های انتخاباتی این سازمان اقدامی لازم برای ارائه دستاوردهای جریان‌های سیاسی و نقد منصفانه و عملکرد مدیران اجرایی است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها