بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۷۲۱۹۰
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۶
پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر با استفاده از آرایه‌ای از الکترودها دستگاهی برای ثبت عضلات بدن عرضه کردند که از آن می‌توان در بررسی مشکلات سیستم عصبی- عضلانی و بیماری‌های حرکتی بهره برد.

تدبیر24 »دکتر محمدعلی احمدی‌پژوه، استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح در گفت‌وگو با ایسنا، عنوان این طرح را دستگاه الکترومایوگرام  (EMG) نام برد و افزود: این دستگاه برای ثبت فعالیت عضلات بدن استفاده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه این دستگاه دارای کاربردهای فراوانی است، خاطرنشان کرد: این دستگاه در حوزه‌هایی چون تشخیص مشکلات حرکت و طب فیزیکی کاربرد دارد.

احمدی‌پژوه با تاکید بر اینکه دستگاه الکترومایوگرام طراحی شده از نوع مالتی الکترود است، توضیح داد: دستگاه ساخته‌شده مجهز به الکترودهای زیاد بوده و قادر است گزارشی از حرکت عضلات از سطح پوست ارائه دهد.

مجری طرح با تاکید بر اینکه با استفاده از این دستگاه می‌توان اطلاعات کاملی از عضلات و ‌حرکات آن ارائه داد، خاطرنشان کرد: یکی از کاربردهای این دستگاه، بر روی دست‌های مصنوعی است؛ به گونه‌ای که با استفاده از این دستگاه امکان فرمان دادن به دست مصنوعی فراهم خواهد شد.

وی به بیان اهمیت ساخت این دستگاه پرداخت و یادآور شد: با استفاده از این دستگاه قادر به ثبت همزمان از یک آرایه الکترودی سطحی و در نتیجه اطلاعات زمانی و مکانی از فعالیت عضلانی هستیم.

استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به عملکرد این دستگاه اضافه کرد: معمولا الکترودهای استاندارد سطحی حساس به موقعیت هستند و استفاده از تعداد زیادی الکترود به جای یک جفت الکترود می‌تواند این مشکل را کاهش دهد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر امکان اعمال تحریک از سطح پوست نیز برای ایجاد فعالیت در عضلات از اهمیت بالایی برخوردار است. از این رو از این دستگاه می‌توان در بررسی مشکلات سیستم عصبی- عضلانی، بیماری‌های حرکتی، بررسی رفلکس‌ها و همچنین کنترل پروتزها استفاده کرد.

احمدی‌پژوه با تاکید بر اینکه این دستگاه با استفاده از دانش بومی ساخته شده است، گفت: از این دستگاه می‌توان در کلینیک‌های تشخیصی و همچنین کنترل اندام‌های مصنوعی که نیاز به فرمان دادن دارند، استفاده کرد.

برچسب ها: سیستم عصبی ، مصنوعی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها