بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۷۸۳۳۶
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۱
سخنگوی وزارت خارجه:
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: موضع اصولی و تغییرناپذیر ایران عدم اجرای بخش‌هایی از سند ۲۰۳۰ که مغایر با قوانین، اولویت‌های ملی، باورهای دینی و ارزش‌های اخلاقی جامعه اسلامی ایران می‌باشد، است.

تدبیر24»بهرام قاسمی، سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص نگرانی‌ها و مسائلی که در روزهای اخیر و در فضای انتخاباتی کشور پیرامون سند آموزش ۲۰۳۰ ایجاد شده است اظهار داشت: با توجه به اینکه در آستانه یکی از حساس ترین و تاریخی ترین رویدادهای کشور برای مشارکت در تعیین سرنوشت و انتخاب راه و مسیر حرکت ایران اسلامی به سوی توسعه، آرامش و امنیت قرار گرفته ایم، شایسته است در خصوص این موضوع که نگرانی ها و دغدغه هایی را ایجاد کرده است، از نقطه نظر وزارت امور خارجه توضیح داده شود.

وی در ادامه گفت: پس از گلایه دلسوزانه ی مقام معطم رهبری در مورد بخش‌هایی از سند آموزشی موسوم به «چارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰»، به دستور ریاست محترم جمهوری و با پیگیری و نظارت جناب آقای دکتر ظریف، موضوع با فوریت و جدیت طی جلسات  کارشناسی متعدد، در وزارت امور خارجه نیز مورد بررسی قرار گرفت.
قاسمی افزود:  بدون تردید  فرمایشات  مقام معظم رهبری  در همه امور  فصل الخطاب است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی اظهار داشت: همه بخش های مرتبط در دولت به ویژه  وزارت امور خارجه، متناسب با نقش و حضوری که در موضوعات و مذاکرات بین المللی دارند، هرگز تن به پذیرش هر آنچه ذره ای با باورها، اعتقادات و ارزش های دینی، اخلاقی، اجتماعی و اسلامی کشور تعارض و مخالفتی داشته باشد، نداده و از این پس نیز نخواهند داد. در تمامی موضوعات بین المللی تخصصی که متولی اصلی آن به لحاظ فنی، دستگاهی به غیر از وزارت امور خارجه بوده، همین رویکرد را در پیش گرفته و هرگز نسبت به موضوعات، اسناد و توافقات دوجانبه، چندجانبه و بین‌المللی که مغایر با شئونات و باورهای اخلاقی و دینی جمهوری اسلامی ایران  باشد، بی تفاوت نبوده و براساس همین معیار  نیز  در آینده نیز عمل خواهند نمود.
 
قاسمی افزود: با توجه به تحفظ رسمی اعلام شده از سوی جمهوری اسلامی ایران، هیچ بخش از سند ۲۰۳۰ که مغایر با فرهنگ و باورهای دینی، اجتماعی و اخلاقی ایرانی و اسلامی کشور باشد، قابلیت اجرا نداشته و کشورمان نیز هیچ‌گونه تعهدی نسبت به اجرای آن ندارد و این موضوع  به عنوان موضع ثابت، اصولی و غیرقابل تغییر جمهوری اسلامی ایران به صورت رسمی به یونسکو اعلام شده که در سایت رسمی آن سازمان نیز درج گردیده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها