بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۷۸۴۳۰
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۵
صالح نیکبخت:
اگر مردم کمتر شرکت کنند حوادث سال 84 و متعاقب آن سال 88 تکرار می‌شود و کشور در همان راهی می‌رود که در 8 سال آقای احمدی نژاد رفت.

تدبیر24»صالح نیکبخت، حقوق‌دان و فعال حقوق بشر  با بیان به اینکه مشارکت کم باعث می‌شود جمعیت محدودی به صورت سازمان‌یافته انتخابات را به نفع خود مصادره کنند، تصریح کرد: مردم باید به صورت گسترده در انتخابات شرکت کنند و نگذارند سال 84 تکرار شود.

صالح نیکبخت در گفت و گو با سحر‌-پایگاه اطلاع‌رسانی ستاد انتخاباتی  دکتر حسن روحانی- ادامه داد: خواست مردم در یک دوره برطرف نمی‌شود و انتخابات این دوره راهی برای برآورده کردن بخش دیگری از خواست مردم است. به همین دلیل اگر مردم کمتر شرکت کنند حوادث سال 84 و متعاقب آن سال 88 تکرار می‌شود و کشور در همان راهی می‌رود که در 8 سال آقای احمدی نژاد رفت.

او با اشاره  به اینکه صداقت مهمترین عامل جذب مردم است، گفت: برای یکی از اساسی‌ترین مسائل که درمیان مردم ما و به باورهای آیین ما مربوط می‌شود صداقت است که می‌گوییم دروغگو دشمن خداست و نجات انسان در صداقت است. دکتر روحانی در طول 4 سال گذشته با مردم صادقانه صحبت کرد و حقایق را گفت. ولی جا دارد رئیس جمهور بدون تأکید فراوان به نقش افراد  گدشته در مشکلات که تکرارش باعث تاثیر منفی شود.

فعال عرصه حقوق بشر با اشاره به اینکه روحانی باید حقایق مشکلات کشور را به مردم بگوید و توضیح دهد چرا بعضی وعده‌هایش محقق نشده است، افزود: این به این معناست که مردم را صادقانه از حقایق وضعیت کشور آگاه کنیم و از طرف دیگر آقای روحانی باید بگوید توانایی کشور در حد حل مشکلات ایران نیست وانگهی در حال حاضر سفره درآمد ما  بسیار بزرگ شده است و نان‌خورهای فراوانی دارد و حل مسئله این نان‌خورهای غیر ایرانی باید به صورت درست و منطقی حل شود. از نظر من با این امکانت ما فقط می‌توانیم این 80 میلیون را حمایت کنیم اما اینکه بقیه را حمایت کنیم نمی‌شود و با وجود این همه نانخور همه ما نیم سیر می‌شویم که بدتر از گرسنگی است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها