بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۷۹۱۱۱
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۲
کشورهای آذربایجان و ترکیه در چهارمین دوره بازیهای اسلامی با یک برنامه ریزی دقیق توانستند با یک صعود چشمگیر عنوان قهرمانی و نایب قهرمانی را از آن خود کنند و کاروان ایران نیز با یک پله سقوط نسبت به دوره قبل، سوم شد.
تدبیر24»نخستین دوره بازیهای همبستگی اسلامی در سال ۲۰۰۵ به میزبانی عربستان برگزار شد و ۶۰۰۰هزار ورزشکار از ۵۷ کشور در این دوره حضور داشتند. کاروان ورزشی ایران در نخستین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی که در عربستان برگزار شد، از مجموع ۱۷ رشته ورزشی حاضر در این بازیها با ۱۳۰ ورزشکار در ۱۳ رشته حضور یافت که در مجموع با کسب ۱۰ مدال طلا، ۹ نقره و ۱۱ برنز بعد از کشورهای عربستان، مصر و قزاقستان در رده چهارم رنکینگ مدال آوران قرار گرفت.

دومین دوره این رقابت ها که به میزبانی ایران بود برگزار نشد. اندونزی سومین میزبان  بازیهای همبستگی اسلامی بود که ۵۶ کشور در این رویداد حضور داشتند و کاروان ایران با ۸۸ ورزشکار در ۶ رشته موفق به کسب ۳۰ نشان طلا، ۱۷ نقره و ۱۲ برنز شد و در مکان دوم بازی‌ها قرار گرفت. اندونزی با ۳۶ طلا، ۳۵ نقره و ۳۴ برنز اول شد و مصر با ۲۶ طلا، ۲۷ نقره و ۳۲ برنز در رده سوم جای گرفت.

چهارمین دوره بازیها نیز اردیبهشت ماه سال جاری به میزبانی آذربایجان در باکو برگزار شد و کاروان ایران با ۱۶۱ ورزشکار در ۱۸ رشته نماینده داشت.

در هر سه دوره برگزار شده از بازیهای همبستگی اسلامی، کشور های میزبان عنوان قهرمانی را از آن خود کرده اند. نکته قابل تامل در نتایج کسب شده صعود قابل توجه کشور های آذربایجان و ترکیه در این دوره از رقابت ها بود. آذربایجانی ها که در دوره نخست با ۴ مدال طلا و در دوره سوم بازیها با ۶ طلا در مکان هشتم جدول رده بندی قرار داشتند به یک باره در چهارمین دوره بازیها با کسب ۷۵ مدال طلا در رده نخست بازیها قرار گرفتند. کشور ترکیه نیز که در نخستین دوره با ۱ طلا در رده ۱۵ جدول رده بندی  و در دور سوم بازیها با  ۲۳ مدال طلا در رده پنج جدول قرار داشت در چهارمین دوره با کسب ۷۱ مدال طلا در مکان دوم جدول قرار گرفت. کشور ترکیه میزبان پنجمین دوره بازیها در سال ۲۰۲۱ خواهد بود و بدون شک خود را برای قهرمانی در این دوره آماده خواهد کرد.

کاروان ایران هرچند ۳۰ مدال طلای دوره قبل را به ۳۹ طلا تبدیل کرد اما در رده بندی کشورها از آذربایجان و ترکیه عقب افتاد. شاید این دو کشور در دوره های قبل بازیهای کشورهای اسلامی را چندان جدی نمی گرفتند، اما در این دوره با تمام قوا در اکثر رشته هایشان به میدان آمدند تا ورزش ایران در حضور رقبای قدر محک بخورد.

جهش آذربایجان و ترکیه که در برخی رشته ها با استفاده از ورزشکاران ملیتهای دیگر نیز بدست آمده بود، می تواند هشداری برای ورزش ایران باشد. نتایج دور از انتظار دوومیدانی کاران ایران که هیچ مدال طلایی نگرفتند و یا کاراته مردان ایران که داعیه قهرمانی جهان دارد اما در این بازیها با تمام مهره هایش تنها یک طلا گرفت، زنگ خطرهایی بودند که برای ورزش ایران به صدا درآمدند.

جدول رده بندی نخستین دوره بازیهای در عربستان
جدول رده بندی سومین دوره بازیهای در اندونزی
جدول رده بندی چهارمین دوره در باکو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها