بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۸۰۷۲۳
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۳
یک عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، گفت: اگر وحدت و انسجام ملی در کشور دچار خدشه شود هیچ سلاحی نمی تواند از کشور ما و مردم دفاع کند.

تدبیر24»حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی فاضل میبدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ضرورت حفظ وحدت ملی پس از حوادث تروریستی اخیر تهران اظهار کرد: ایجاد تفرقه میان اقوام و فرهنگهای کشور بسیار خطرناک بوده و وحدت ملی کشور را دچار خدشه می کند. اگر هم انسجام ملی ما دچار خدشه شود هیچ سلاحی نمی تواند از کشور دفاع کند. اگر اختلافات ایجاد شود آسیب پذیری ما خیلی بیشتر خواهد شد.

وی در ادامه افزود: هنگامی که در کشورهای اروپایی داعش اقدام تروریستی انجام می دهد، مقامات یا مردم آن کشور علیه مسلمانان اقدامی انجام نمی دهند زیرا می دانند مسلمانان از داعش متنفر هستند. بنابراین دلیلی ندارد وقتی یک کرد یا سنی اقدامی تروریستی انجام می دهد ،همه افراد آن قوم یا مذهب زیر سوال بروند. نقش کردها، اهل سنت و مرزنشینان ما در حفظ یکپارچگی کشور کمتر از نقش شیعه های تهران نشین نیست.برای تمام اقوام کشور حفظ تمامیت ارضی ایران بسیار مهم است.

این فعال سیاسی با بیان اینکه مولوی عبدالحمید، در روزهای اولیه پس از این اقدام تروریستی آن را محکوم کرد ،یادآورشد: نباید سنی ها یا کردها را به بهانه این اقدام تروریستی مورد هجمه قرار داد بلکه آنها را می توانیم تشویق کنیم که اجازه ندهند چنین افرادی در بین آنها نفوذ کنند.

فاضل میبدی ادامه داد: البته به بهانه حمله تروریستی شاهدیم به دولت، وزارت اطلاعات یا نهادهای امنیتی هم حمله می کنند که این کار بسیار اشتباه و همان ادامه کار داعش یعنی ایجاد تفرقه است. ایجاد تفرقه در میان ملت شرایط را برای نفوذ داعش فراهم میکند.

وی در پایان تاکید کرد: باید نهادهای اطلاعاتی، نظامی و انتظامی تقویت شده و تمام اقوام و مذاهب و مردم در کنار نهادهای امنیتی و با وحدت و همدلی با دشمن مقابله کنند.

برچسب ها: داعش ، اختلاف افکنی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها