بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۸۰۷۹۲
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۰
رییس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف گفت: در حال حاضر چین مصرف کننده فرش ایرانی شده و با وجود ۸۰ میلیون، میلیونر چینی، این کشور بازار خوبی برای دستبافته‌های ایرانی به‌حساب می‌آید.
تدبیر24» مجتبی عراقچی رییس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف گفت: حیات فرش دستباف در گرو صادرات آن است و حتی فرش هایی که در داخل بفروش می رسند بعد از کهنه شدن دوباره باید راهی بازارهای خارجی شوند.

وی در ادامه با اشاره به صادرات 90 درصدی دستبافته های ایرانی ، افزود: اگر اوضاع بازار صادراتی فرش دستباف خوب نباشد، به‌طور مسلم حال این هنرصنعت ایرانی نیز وخیم خواهد شد.

عراقچی با تأکید بر افت فروش فرش دستباف به‌دلیل قیمت بالای آن در بازار تأکید کرد: علت اصلی بالا رفتن قیمت قالی های ایرانی، افزایش مداوم دستمزد کارگران است، زیرا 85 درصد هزینه تمام شده تولید یک فرش، صرف پرداخت مزد کارگران آن می شود و تنها 15 درصد به تأمین هزینه های مصالح اولیه اختصاص می یابد.

وی همچنین اضافه کرد: در نتیجه ما به‌دلیل گرانی محصولاتمان نمی توانیم با دیگر کشورها رقابت کنیم، هر چند که فرش یک هنر صنعت ایرانی است و از جهت هنری هیچ کشوری رقیب ما نیست ولی از منظر تجاری، رقبا از ما پیشی گرفته اند.

رییس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف در پاسخ به این پرسش که آیا کشور چین هم رقیب ما در تولید فرش است ، اذعان داشت: چین در حال حاضر مصرف‌کننده فرش ایرانی شده و با وجود 80 میلیون میلیونر چینی، این کشور بازار خوبی برای دستبافته‌های ایرانی به‌حساب می آید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها