بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۸۰۸۹۷
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۵
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: در دوره‌های گذشته ذخیره خونی کشور به اندازه یک روز بود اما در حال حاضر این ذخیره هفت برابر شده است و هیچ کمبودی وجود ندارد.
تدبیر24» سیدحسن هاشمی در حاشیه بازدید از سازمان انتقال خون استان تهران به مناسب شب قدر اظهار کرد: مردم ایران در امر اهدای خون نسبت به گذشته متفاوت عمل می‌کنند، چون در سال‌های گذشته در ماه مبارک رمضان به دلیل کمبود خون اعمال جراحی غیر اورژانسی به تعویق می‌افتاد یا انجام نمی‌شد اما در حال حاضر ظرفیت اتاق‌های عمل نسبت به گذشته ۹ برابر شده است.

وی ادامه داد: امروز مردم نه تنها برای اعمال جراحی اورژانسی بلکه برای اعمال انتخابی نیز خون مورد نیاز را تامین می‌کنند. در دوره‌های گذشته ذخیره خونی کشور به اندازه یک روز بود اما در حال حاضر این ذخیره هفت برابر شده است و هیچ کمبودی وجود ندارد. به همین دلیل باید از مردم و به ویژه افرادی که به طور مستمر خون خود را اهدا می‌کنند، تشکر کنیم.

وزیر بهداشت با بیان این که ۵۲ درصد از اهداکنندگان خون به طور مستمر خون خود را اهدا می‌کنند، افزود: از افرادی که پلاسما و پلاکت خود را اهدا می‌کنند، تشکر می‌کنم زیرا بخشی از داروهایی که از فرآورده‌های خونی تهیه می‌شود، مربوط به پلاسمایی است که مردم اهدا می‌کنند.

هاشمی از اهدای خون به عنوان یکی از سنت‌های حسنه یاد کرد و گفت: سنت پسندیده اهدای خون نسل به نسل بین مردم ایران منتقل می‌شود و امیدوارم که سازمان انتقال خون بیش از گذشته بتواند در انجام وظایف خود موفق باشد.

وزیر بهداشت همچنین اضافه کرد: در طول دولت یازدهم هیچ شکایتی از سوی اشخاص یا سازمان‌های نظارتی ضد سازمان انتقال خون ندیدم. این نشان از عملکرد مناسب این سازمان است که هر روز خدمتی جدید ارائه می‌دهد. سازمان انتقال خون هم مانند سایر بخش‌ها مشکلاتی دارد و نمی‌توان انتظار داشت که تمام مشکلات آنها در طول چهار سال برطرف شود اما روند و مسیر این سازمان صحیح است.

وزیر بهداشت، سازمان انتقال خون ایران را در سطح بین‌المللی ممتاز توصیف کرد و گفت: رفع بخشی از مشکلات کشورهای منطقه در حوزه آموزش و استانداردسازی بر عهده سازمان انتقال خون ایران است و افراد خدومی در آن خدمت کرده‌اند و سابقه بسیار طولانی مدت و درخشانی دارند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها