بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۸۱۶۸۸
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۷
سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در نیویورک گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران توافق صلح میان دولت حزب اسلامی را نشانه‌ای از علاقه دولت افغانستان به صلح می‌داند و از هر تلاشی برای ایجاد صلح و ثبات در افغانستان حمایت می‌کنند.
تدبیر24»غلامعلی خوشرو ضمن ابراز همدردی و محکومیت حمله تروریستی اخیر در کابل که منجر به کشته شدن ده‌ها نفر و مجروح شدن صدها نفر و آسیب رسیدن به منطقه دیپلماتیک کابل شد گفت: در این حمله تروریستی به تعداد زیادی از اماکن دیپلماتیک از جمله سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل، آسیب وارد شد.

وی گفت: گزارش دبیرکل بار دیگر نشان می‌دهد که وضعیت امنیتی در افغانستان باز هم رو به وخامت گذاشته است و به بالاترین حد خود از سال ۲۰۰۱ رسیده است. این واقعیت نشان می‌دهد که افغانستان، منطقه و جهان، پس از گذشت بیش از یک دهه از تهاجم آمریکا، امن‌تر نشده است.

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در نیویورک ادامه داد: ناامنی در افغانستان ریشه‌های عمیقی دارد و لذا افزایش صرف حضور نظامی چاره‌ساز نیست.

خوشرو افزود: طالبان، داعش و گروه‌های وابسته به آنها به عملیات نفرت‌آور خود علیه غیر نظامیان ادامه می‌دهند و تدارک عملیات تروریستی پیچیده‌تر همانند حادثه کابل و جلال آباد را می‌بینند. افزایش و تنوع گروه های تروریستی در افغانستان اقدام هماهنگ جامعه بین‌المللی را برای مبارزه با آنها ضروری می‌سازد. به علاوه لازم است که جامعه بین‌المللی به حمایت خود از دولت وحدت ملی افغانستان در مبارزه این دولت با گروه‌های تروریستی و افراطی و نیز ایجاد کنندگان و حامیان این گروه‌ها ادامه دهد.

نماینده ایران در سازمان ملل ادامه داد: دولت جمهوری اسلامی ایران توافق صلح میان دولت حزب اسلامی را نشانه‌ای از علاقه دولت افغانستان به صلح می‌داند و از هر تلاشی برای ایجاد صلح و ثبات در افغانستان حمایت می‌کنند. در همین چارچوب دولت ایران در هر دو پروسه مسکو و کابل مشارکت کرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها