بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۸۱۹۵۸
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۶
معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت از برنامه ریزی برای تولید ماشین های راهسازی و معدنی به صورت مشترک با شرکت های خارجی و سازماندهی سه هزار دستگاه از این ماشین آلات صنعتی در پنج سال آینده خبر داد.
تدبیر24»«محسن صالحی نیا» در جمع خبرنگاران افزود: شرکت هپکو برخی ماشین های معدنی و راهسازی مانند لودر، بولدوزر و گریدر را که قدرت موتور پایین تری دارند، می تواند تولید کند اما در بازه ماشین های با قدرت بالا ناچار به وارداتیم.
به گفته این مسئول، وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال طراحی برنامه ای است که براساس آن شرکت هپکو بتواند با همراهی نشان های تجاری (برند) معتبر خارجی و همکاری مشترک با آنها، دستیابی به بازه های قدرتی بالاتر را در دستور کار خود قرار دهد.
وی با اشاره به تامین اعتبار نوسازی تجهیزات، خاطرنشان کرد: این مهم بر اساس برندهای معتبر جهانی و ماشین آلات روز، نیازمند منابع مالی بالایی است.
صالحی نیا ادامه داد: اگر در نظر داشته باشیم که این ماشین آلات را با همکاری خارجی ها تولید کنیم، نیازمند ایجاد یک ارتباط منطقی بین سازندگان اصلی، تولیدکنندگان داخلی و تامین کنندگان منابع مالی (بانک ها) هستیم.
وی تصریح کرد: این وزارتخانه در تلاش است تا تعداد ماشین آلات راهسازی و معادن مورد نیاز کشور را به سه هزار دسگاه در پنج سال افزایش دهد و سازماندهی کند.
معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت در عین حال خاطرنشان کرد: وارد کردن این ماشین آلات ممنوع نیست و بویژه در بازه قدرتی که امکان تولید آن در داخل نیست، منع خاصی ندارد.
به گزارش ایرنا، روز گذشته «محمدرضا نعمت زاده» وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان با اشاره به برگزاری جلسه ای با سهامداران جدید شرکت هپکو، خاطرنشان کرد: این شرکت توانایی ساخت ماشین آلات راهداری، ساختمانی و معدنی را دارد و در زمینه سرمایه گذاری مشترک با چند شرکت خارجی در حال مذاکره اند.
وی ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک بخشی از ماشین آلات مورد نیاز بخش معدن در داخل ساخته شود، اما به تعداد محدود و در مواردی که ساخت آنها به صرفه و اقتصادی نباشد، از خارج وارد خواهند شد.
نعمت زاده افزود: توانمندی خوبی در زمینه ساخت ماشین آلات متوسط معدنی وجود دارد که ظرفیتی اقتصادی است و به نظر می رسد در یک سال آینده بتوانیم شاهد تولید این خودروها در داخل باشیم.
26 خرداد ماه گذشته در مذاکرات سفیر ایران در مینسک و مدیرعامل شرکت ملی مس با وزیر صنایع بلاروس توسعه روابط در عرصه های مختلف معدنی از جمله تولید مشترک ماشین آلات بررسی شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها