عضو انجمن طبسنتی استان همدان برای رهایی از گرمازدگی شربت سنکجبین را معرفی کرد و گفت: عناب و شکر، خاکشیر یخزده و شربت آبلیمو، تخم شربتی، بهلیمو، هندوانه و گلاب نیز در رفع گرمازدگی از اهمیت زیادی برخوردار هستند.
تدبیر24»دکتر حمید مصطفیان درگفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بهتر است هنگام گرمازدگی از گرفتن دوش آب سرد به جهت ایجاد شوک به جد خودداری شود.
وی
توصیه کرد: از قرار گرفتن در معرض باد مستقیم کولر به علت ایجاد عفونتهای
تنفسی و از نوشیدن سریع مایعات بسیار سرد به جهت برهم خوردن وضعیت سیستم
ایمنی و گوارشی بدن اجتناب شود.
وی با بیان اینکه میتوان با استفاده
از حوله خنک در بدن فرد گرمازده او را به حالت طبیعی بازگرداند، خاطرنشان
کرد: میوههایی مانند آلبالو، خیار و هندوانه نقش بسزایی در تنظیم درجه
حرارت بدن دارند.
این پزشک طبسنتی تصریح کرد: از آنجایی که فرد
گرمازده اشتهای زیادی برای خوردن آب سرد و یخ دارد، باید او را تشویق کرد
تا به تدریج و آهسته مایعات بنوشد تا معدهاش دچار تحریک و درد نشود.