بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۸۵۱۵۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۷
عمار الحکیم قصد دارد ریاست حزب مجلس اعلای اسلامی عراق را ترک کند.
تدبیر24»«عصرایران» با انتشار این خبر نوشت: او هم‌اکنون در ریاست این حزب شیعی عراقی قرار دارد.

این خبر هم‌اکنون از سوی برخی رسانه‌های عراقی اعلام شده اما همچنان هیچ منبع رسمی آن را تایید نکرده است.

در صورتی که این خبر واقعیت داشته باشد به معنی زلزله سیاسی در اردوگاه شیعیان و احزاب شیعه حامی ایران در عراق خواهد بود.

براساس این خبر، حکیم قصد دارد بعد از ترک مجلس اعلی، خود به همراه حامیانش، حزب جدیدی را راه‌اندازی کند.

رسانه‌ها می‌گویند اعضای ارشد حزب مجلس اعلای اسلامی عراق از جمله جلال‌الدین الصغیر، باقر الزبیدی و الخضری به تازگی به تهران آمده‌اند و در دیدار با مقامات ارشد ایرانی علیه حکیم شکایت کرده‌اند. آنها حکیم ۴۶ ساله را به تک‌روی و انفراد در تصمیم‌گیری‌ها متهم کرده‌اند. آنها از پیروان ایده ولایت فقیه هستند و خواهان تقویت خط سیاسی عقایدی مجلس اعلی با ایران هستند.

عادل عبد المهدی معاون سابق رئیس‌جمهوری و وزیر نفت سابق از اعضای ارشد مجلس اعلی نیز از حکیم ناراضی است.

برخی تحلیلگران نیز می‌گویند حکیم در ماه‌های اخیر با فاصله برابر از ایران و عربستان سعودی، درباره دو کشور اظهارنظر کرده است و این موضوع نارضایتی‌هایی را در حزب مجلس اعلی به وجود آورده است.

بعضی دیگر هم می‌گویند این اتفاق نتیجه رقابت و رویارویی نسل قدیمی و نسل جدید یعنی حامیان حکیم در مجلس اعلی است. منظور از نسل جدید افرادی هستند که تا قبل از سال ۲۰۰۳ یعنی زمان حمله امریکا به عراق و سرنگونی حکومت صدام، فعالیتی نداشته‌اند.

به نوشته برخی رسانه‌ها، حکیم و سران حزب بر سر برخی مسائل داخلی عراق اختلاف نظر اساسی دارند.

مجلس اعلای اسلامی عراق نزدیک‌ترین حزب سیاسی به ایران به شمار می‌آید که در سال ۱۹۸۲ توسط محمدباقر حکیم در ایران تاسیس شد.

محمدباقر حکیم به همراه شماری از فعالان سیاسی شیعه که به دلیل مخالفت با حکومت وقت عراق، به ایران فرار کرده بودند، حزب مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق را ایجاد کردند.

بعد از محمد باقر، عبدالعزیز حکیم ریاست این حزب را برعهده گرفت.

محمد باقر و عبدالعزیز، عمو و پدر عمار حکیم بودند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها