بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۸۵۶۸۴
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۵
کمیته ملی حقوق بشر قطر رسما از مانع‌تراشی‌های عربستان برای حجاج این کشور به گزارشگر ویژه سازمان ملل فعال در حوزه آزادی دین و عقیده شکایت کرد.
تدبیر24»به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، این کمیته در شکایت خود به شدت نسبت به سیاسی‌سازی شعایر مذهبی و استفاده‌ از آنها برای اهداف سیاسی ابراز نگرانی کرد و این مساله را نقض آشکار تمامی منشورها و کنوانسیون‌های بین‌المللی دانست که بر آزادی انجام مناسک و شعایر مذهبی تا زمانی که امنیت ملی، تدابیر سلامت و شرایط بهداشتی و اخلاق عمومی را برهم نزنند، صراحت دارند.

کمیته مذکور در بیانیه خود اعلام کرد: پس از شکایتی که به گزارشگر ویژه سازمان ملل مسئول آزادی دین و عقیده ارسال کرده، قصد دارد علاوه‌بر اقداماتی گسترده در چارچوب طرح مساله ممنوعیت شهروندان و ساکنان قطر از شرکت در مناسک حج در تمامی محافل بین‌المللی مربوطه، شکایت دیگری را نیز به سازمان یونسکو ارائه دهد.

کمیته یادشده در ادامه بیانیه‌اش تاکید کرد: اقداماتی که این کمیته به خاطر آنها تاسیس شده، سابقه‌ای تاریخی در پرونده‌های سازمان ملل در رابطه با انجام شعایر مذهبی محسوب می‌شوند، محدودیت‌های اعمال شده بر شهروندان قطری برای انجام مناسک حج مخالف با تمامی قوانین و منشورهای بین‌المللی است که حتی به زندانی‌ها تا حد امکان اجازه انجام آداب مذهبی‌شان را می‌دهند و آنها می توانند در زندان‌ها در نمازها شرکت کرده و کتاب‌های مذهبی و دینی خود را داشته باشند.

کمیته حقوق بشر قطر در شکایت‌نامه‌ای که برای گزارشگر ویژه سازمان ملل ارسال کرد، آورده است، عربستان از زمان آغاز تحریم‌ها علیه قطر در تاریخ پنچم ژوئن گذشته، سلسله اقدامات و طرح‌هایی را در راستای مانع تراشی برای سفر حجاج قطری به این کشور در پیش گرفته است.

این کمیته در ادامه تاکید کرد: عربستان تنها از دو گذرگاه هوایی به حجاج قطری اجازه ورود داده و این مساله شامل حال شهروندان قطری ساکنان سایر کشورها نیز می‌شود و آنها باید ابتدا به دوحه بازگردند و سپس از آنجا برای مناسک حج از دو گذرگاه تعیین‌شده وارد خاک عربستان شوند.

حقوق بشر قطر در ادامه نوشت، علاوه بر این مورد عربستان بارها در سفرهای قطری‌ها به این کشور برای حج عمره در طول ماه رمضان گذشته نیز حقوق قطری‌ها را پایمال کرد، در ماه رمضانی که گذشت، مسئولان عربستان حجاج قطری که با خطوط هوایی ممنوعه وارد این کشور شده بودند را به این کشور بازگردانده و حتی شهروندان قطری را مجبور کردند هتل‌های محل اقامت خود را ترک کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها