بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۸۷۰۴۵
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۷
معصومه ابتکار با اشاره به ضرورت به کارگیری مشاوران کارآمد از سوی منتخبان شورای شهر تهران بر لزوم برنامه‌ریزی و بهره‌گیری از رویکرد علمی برای رفع معضلات شهری تاکید کرد.
تدبیر24»ابتکار در آخرین روزهای حضور خود در سازمان حفاظت محیط زیست  با اشاره به پنجمین آغاز پنجمین دوره فعالیت شورای شهر تهران بزودی، اظهار کرد: تحولی که در ترکیب شورای پنجم اتفاق افتاده، غیر قابل انکار است اما نباید فراموش کنیم که گاهی مقام، پست و عنوان  توهم دانایی ایجاد می‌کند. ایجاد توهم دانایی در نمایندگان مردم، بسیار خطرناک است. 

وی استفاده از مشاوران کارآمد توسط مسئولان و منتخبان شوراهای شهرها وروستاها را راهکار دوری از توهم دانایی دانست و گفت: مسئولان در هر رده‌ای که هستند باید از مشاوران متخصص استفاده کنند. افزون بر این به‌روزرسانی اطلاعات و افزایش دانش و سواد توسط مسئولان از ضرورت‌های مدیریتی محسوب می‌شود.

ابتکار تاکید کرد: مسوولان باید در جریان آخرین اخبار کشور و دنیا قرار گیرند همچنین شنیدن نظرات منتقدان از ضرورت‌ها محسوب می‌شود که جزو اصول اولیه کار است و شوراها نیز باید این مسیر را دنبال کنند تا از توهم دانایی و اتخاذ تصمیمات ناشی از جهل به دور باشند.

وی با اشاره به برگزاری همایش منتخبان شوراهای مراکز استان‌ها با محوریت محیط زیست و توسعه پایدار در ماه گذشته اظهار کرد: این نشست به منظور تقویت همدلی، همفکری و هم‌اندیشی برگزار شد تا ضمن شنیدن نظرات منتخبان مردم در شوراها بتوانیم تجربه‌های خود در حوزه محیط زیست را به آنان انتقال دهیم که این اولین قدم دولت برای ایجاد همفکری بین شوراها و سایر بخش‌ها به ویژه محیط زیست بود.

ابتکار در پاسخ به پرسشی در مورد مهمترین مطالبات در حوزه محیط زیست از شوراها گفت: برخورداری از برنامه زیست‌محیطی و هدف‌گذاری و ایجاد شاخص‌های مشخص قابل سنجش برای بهبود کیفیت زندگی درباره مسائلی مثل هوا، فضای سبز، ساماندهی صنایع، پسماند، مشاغل سبز، آلودگی صوتی و امواج مهمترین مطالبات زیست‌محیطی هستند. شوراها باید در این زمینه‌ها با برنامه و اتخاذ رویکرد علمی عمل کنند.

وی با بیان اینکه جلب و جذب مشارکت مردم و دانشگاهیان از سوی منتخبان شورای شهرها از ضرورت‌هاست، تاکید کرد: شوراها باید به طور منظم عملکردها را در حوزه مدیریت شهری رصد کنند و اجازه ندهند رشته کار از دستشان خارج شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها