بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۸۹۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۶
فلاحت‌پیشه:
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد که وزارت خارجه باید در جهت تحقق دو ابربرنامه وزیر خارجه یعنی افزایش همکاری‌های منطقه‌ای و اقتصاد سیاسی حرکت کند، موضوعی که نتیجه آن افزایش روابط با کشورهای دنیا و منطقه می‌شود.

تدبیر24»حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار داشت: جمهوری اسلامی برخلاف برخی از کشورها معتقد است که همه دنیا آمریکا نیست چون بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری دشمنی آمریکا با ایران پایانی ندارد و باید با تقویت ظرفیت‌های دستگاه دیپلماسی با کشورهای مختلف ارتباط و تعامل برقرار کرد.

وی با تاکید بر اینکه وزارت خارجه باید در همین راستا به دنبال تقویت روابط دوجانبه و راهبردی با کشورهای منطقه و دنیا باشد، گفت: در همین رابطه نیز آقای ظریف دو ابربرنامه را برای چهار سال آینده وزارت خارجه یعنی افزایش همکاری‌های اقتصادی و اقتصاد سیاسی در نظر دارد، برنامه‌هایی که کارنامه خوبی را از وزارت خارجه به جا می‌گذارد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: برنامه وزارت خارجه در اقتصاد جذب ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه است که با توجه به برنامه‌های قبلی ما همچون مناسبات اقتصادی با ترکیه و عراق می‌تواند فوایدی برای کشور داشته باشد. ما پیش از این به دنبال مناسبات اقتصادی با ترکیه به میزان ۳۰ میلیارد دلار و مناسبات اقتصادی با عراق قبل از داعش به میزان حدود ۱۲ میلیارد دلار بودیم که هر کدام از این مناسبات چند برابر ارتباطات با ۲۸ کشور اتحادیه اروپا خواهد بود.

فلاحت‌پیشه در جمع‌بندی، ‌گفت: طبیعتا اگر این مناسبات سیاسی و اقتصادی با کشورهای منطقه به بهترین شکل برقرار شود و بتوانیم ظرفیت‌های منطقه را فعال کنیم هم به توصیه مقام معظم رهبری عمل شده و هم این موضوع برای تمامی دنیا روشن می‌شود که همه جهان آمریکا نیست و می‌توان با کشوری غیر از آمریکا رابطه برقرار کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها