بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۹۱۹۵۰
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۵
- ابراهیم فیاض در خبرآنلاین نوشت؛
تدبیر24»اوج گرفتن زندگی اشرافی، علت باورپذیری قوی جامعه درباره شایعات مربوط به آقازاده‌ها و خانم زاده‌ها است. یعنی مردم اشرافیت را در زندگی شخصیت‎های سیاسی مطرح می بینند و شایعات مربوط به فرزندان آنها را باور می کنند. 

در این یادداشت آمده است؛ وقتی فاصله طبقاتی در جامعه زیاد می شود، متاسفانه خود آقایان نیز به این مسئله دامن می زنند و حتی این موضوع درباره نوه ها و نتیجه هایشان هم به شکل وحشتناکی ادامه می یابد. برای همین است که برخی از آقازاده‎ها نسب خود را مخفی می کنند، چون می بینند جامعه از آنها متنفر است. البته اغلب آنها از رانت نسب خانوادگی شان استفاده کرده و می‎کنند و جایی نمانده که از این رانت استفاده نکرده باشند! اما چون مردم از آنها تنفر دارند و معتقدند که "مفت خورند" و با "پارتی‌بازی" رشد می کنند، می خواهند این نسب را مخفی کنند!

شاید گفته شود این تصورات اشتباهی است که مردم از فرزندان شخصیت های مشهور سیاسی دارند. کما اینکه همین مسائل درباره شاه نیز مطرح می شد و بسیاری از آن بافته ذهن مردم بود؛ مثلا می گفتند دستشویی آنها از طلاست اما بعد از انقلاب رفتند دیدند چنین نبود!

اما متأسفانه یک قشر اشرافی در میان رجال سیاسی آن بالا درست شده و اصولگرا و اصلاح طلب هم ندارد، همین طور هم جلو می روند. پیش بینی من این است که در مقابل این مسئله شاهد ظهور و بروز عدالت خواهان در انتخابات مجلس یازدهم سال 98 خواهیم بود. قشر متوسط تحصلکرده خیلی زیاد شده‌اند و هیچ راهی به حکومت ندارند.

هرچقدر طبقه متوسط تحصیلکرده قوی تر شود، آن نگاه منفی به موضوعات مربوط به آقازادگی و خانم زادگی بیشتر می شود. برای همین خبرهای خوشگذرانی قشرهای بالا مطرح می شود و به طور گسترده در جامعه بازتاب پیدا می کند. در مجموع مباحث مربوط به آقازادگی در جامعه، پاشنه آشیل شخصیت های سیاسی مطرح است و این روند تقویت خواهد شد. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها