بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۹۲۵۴۹
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۸
محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان کشور جوهری برای چاپ بر روی پارچه و یا سرامیک تولید کرده‌اند که به گفته آنها دارای پایداری رنگی بالایی است.

تدبیر24»امیر رضوانی، مجری طرح در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا عنوان محصول تولیدشده را جوهرهای Sublimation (جوهر تصعیدی نانوساختار) ذکر کرد و گفت: جوهرهای تولیدشده دارای کاربرد در صنعت چاپ و رنگ است.

وی Sublimation را فرآیند چاپ عنوان کرد و ادامه داد: در این فرآیند طرح اولیه بر روی کاغذ چاپ می‌شود و این کاغذ بر روی سطح مورد نظر مانند پارچه،‌ سرامیک و یا شیشه قرار می‌گیرد و تحت شرایطی جوهری که روی کاغذ است، تصعید و بر روی پارچه و یا شیشه اعمال می‌شود.

رضوانی مقاومت در برابر سایش و شست‌وشو را از مزایای این نوع چاپ عنوان کرد و یادآور شد: این صنعت در دنیا دارای گردش مالی زیادی است؛ ولی در ایران با بالا بودن قیمت مواد اولیه و وارداتی بودن فناوری آن سدی برای رشد این فناوری در داخل کشور ایجاد شده است.

این محقق با تاکید بر اینکه در این طرح موفق به تولید جوهرهای Sublimation شدیم، اظهار کرد: جوهر تولید شده دارای قدرت و دقت رنگی بالا است، ضمن آنکه با قیمت بسیار پایین‌تر از نمونه‌های خارجی است.

مجری طرح با اشاره به فرآیند جوهر تصعیدی توضیح داد: در این روش طرح مورد نظر بر روی کاغذ پرینت می‌شود و کاغذ بر روی سطح مورد نظر قرار می‌گیرد و بعد از اعمال پرس و حرارت، جوهر کاغذ تصعید و کاغذ سفید خواهد شد و کل رنگ بر روی پارچه اعمال می‌شود.

وی اضافه کرد: در این فرآیند جوهر از حالت جامد به گاز تبدیل و دوباره از گاز به جامد تبدیل می‌شود و بر روی بافت پارچه قرار می‌گیرد.

رضوانی با تاکید بر اینکه در این طرح از  فناوری نانو استفاده کردیم، خاطرنشان کرد: اندازه رنگدانه‌هایی که برای مواد رنگی استفاده می‌شد، به کمتر از 100 نانو متر رسید. این امر باعث شد رنگدانه‌ها در نازل‌ها گرفتگی ایجاد نکنند، ضمن آنکه پایداری رنگی جوهر تولیدشده نیز افزایش یابد.

به گفته وی، پایداری رنگی بالا و کاهش هزینه و قیمت تمام شده نسبت به نمونه‌های خارجی از مزایای جوهر تولیدشده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها