بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۹۲۹۲۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۶
محققان موفق به توسعه یک سیستم "هوش مصنوعی" (AI) شدند که از یادگیری ماشینی برای پیش‌بینی اینکه کدام ضایعات با خطر بالای احتمال ابتلا به سرطان همراه هستند، بهره می‌گیرد.
تدبیر24»هر سال هزاران زن تحت عمل‌های جراحی دردناک و تهاجمی برای از بین بردن ضایعات پستان قرار می‌گیرند و ابزارهای تشخیصی فعلی به عنوان یک خطر بالقوه برای سرطان شناخته شده‌اند.

زیرا اکثریت قریب به اتفاق این روش‌ها ضایعات را خوش خیم نشان می‌دهد، بنابراین بهبود ابزار تشخیص فعلی برای بسیاری از محققان یک اولویت مهم محسوب می‌شود.

ماموگرافی هنوز هم به عنوان یک ابزار مهم تشخیصی برای کشف سرطان پستان مورد استفاده قرار می‌گیرد. ضایعات مشکوک که از طریق ماموگرافی کشف می‌شوند، پس از آن با بیوپسی مورد آزمایش قرار می‌گیرند.

به طور کلی اگر نتیجه بیوپسی غیرعادی باشد، یک بیمار برای از بین بردن ضایعات تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد، اما 90 درصد از مواقع این ضایعات، خوش‌خیم بوده و انجام عمل جراحی غیرضروری است.

یکی از محققان این پژوهش اظهار کرد: از آنجایی که ابزارهای تشخیصی فعلی دقیق نیستند، پزشکان به دنبال ابزارهای دقیق‌تری برای بررسی بیشتر سرطان پستان هستند و از آنجایی‌ که پزشکان نسبت به داده‌های فعلی اطمینان کامل ندارند، یادگیری ماشینی دقیقا همان ابزاری است که به ما برای بهبود تشخیص و جلوگیری از انجام کارهای اضافی و غیرضروری در روند درمان کمک می‌کند.

تیم تحقیقاتی از آزمایشگاه هوش مصنوعی و علوم کامپیوتری موسسه فناوری ماساچوست(CSAIL)، بیمارستان عمومی ماساچوست و دانشکده پزشکی هاروارد، یک مدل یادگیری ماشینی را طراحی کرد که با 600 ضایعه خطرناک موجود آموزش دیده و شامل متغیرهایی چون تاریخچه خانوادگی، جمعیت شناسی و بیوپسی‌های گذشته است.

آنها سپس این مدل را بر روی 335 ضایعه آزمایش کرده و دریافتند که این مدل به درستی و با دقت 97 درصد می‌تواند ضایعاتی که در نهایت منجر به سرطان می‌شود را شناسایی کند.

آنها در این پژوهش دریافتند که با استفاده از این سیستم یادگیری ماشینی، در حدود 30 درصد از جراحی‌هایی که برای حذف این ضایعات خوش‌خیم انجام می‌شود را می‌توان از روند درمان حذف کرد.

این پژوهش جدید در مجله Radiology منتشر شده است.

برچسب ها: تدبیر24 ، هوش مصنوعی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها