بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 19
کد خبر: ۹۳۰۵۷
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۰
رحیمی جهان‌آبادی:
رئیس کمیته بین‌الملل کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: به نظر می‌رسد ادامه رایزنی‌ها با طرف‌های اروپایی و افزایش مشارکت اقتصادی آنها و همچنین اجماع داخلی نسبت به حوزه سیاست خارجی می‌تواند در مقابل اقدامات آمریکایی‌ها کمک کننده و موثر باشد.

تدبیر24»جلیل رحیمی جهان‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با نخبگان جوان، گفت: یکی از پیش‌بینی‌هایی که از اقدامات آمریکا در مورد برجام می شود این است که می خواهند بر فعالیت موشکی ایران فشار اعمال کنند تا بعضی از فعالیت‌های ایران در منطقه را در قالب یک پیمان الحاقی در برجام بگنجانند و به اصطلاح برجام را منوط به این قرارداد تکمیلی کنند.

وی افزود: موضوعات و مسائل داخلی ما مربوط به خودمان است و از اختیارات هر حاکمیتی است که بخواهد مسائل دفاعی خود را سامان دهد مگر اینکه خلاف کنوانسیون‌های بین‌المللی اقدام کند.

این عضو هیئت رئیسه کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس همچنین بیان کرد: ایران نباید زیر بار پیشنهادات آمریکایی‌ها برود. ما کشوری هستیم که باید توانایی بازدارندگی نظامی در منطقه را داشته باشیم. اگر خواسته باشند در امور امنیتی و نظامی ما خللی ایجاد کنند، ممکن است امنیت و تمامیت ارضی ما به خطر افتد.

نماینده مردم تربت جام در مجلس تصریح کرد: هشدار رهبری دقیق است و دستگاه دیپلماسی ما باید حداکثر تلاش خود را انجام دهد تا در این دوره آنها را وادار به نشستن پای میز مذاکره برای قرارداد تکمیلی کند.

رحیمی جهان‌آبادی در پایان اظهار داشت: دستگاه دیپلماسی ما موفق به انزوا کشاندن آمریکایی‌ها شد. به نظر می‌رسد در ادامه راه هم باید ادامه رایزنی‌ها با طرف‌های اروپایی و مشارکت اقتصادی با آنها و همچنین افزایش معاملات اقتصادی که برای آنها منافع مشترکی ایجاد می کند، انجام شود. از طرف دیگر اجماع داخلی بین طیف‌ها و گروه‌ها در داخل کشور و در حمایت از سیاست‌هایمان به ویژه سیاست خارجی می تواند کمک کننده باشد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها