بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۹۴۴۴۲
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۷
معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران مجموع بدهی‌های شهرداری را ۳۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بخش وسیعی از این بدهی‌ها (حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان) مربوط به بانک‌هاست که در این بخش، بیشترین بدهی را به بانک شهر داریم.
تدبیر24»ایلنا نوشت: سمیع الله حسینی مکارم، معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران درباره آخرین وضعیت بدهی‌های شهرداری تهران در دوره گذشته، گفت:‌ ما در حال بررسی میزان بدهی‌ها به مردم، دستگاه‌های اجرایی، نهادها و ارگان‌ها هستیم که تقریبا در مراحل نهایی قرار داریم و در یک گزارش ۱۰۰ روزه آن را ارائه خواهیم داد؛ تقریبا تا ۴۰ روز آینده این گزارش آماده می‌شود.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران در ادامه مجموع بدهی‌های شهرداری را ۳۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بخش وسیعی از این بدهی‌ها (حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان) مربوط به بانک‌هاست که در این بخش، بیشترین بدهی را به بانک شهر داریم.

وی همچنین میزان بدهی به مردم و پیمانکاران را ۹ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: برخی پیمانکاران ادعا کرده‌اند که یا قراردادشان منعقد نشده و کار را انجام دادند یا اینکه قرار داد منعقد شده، اما فاقد بودجه مصوب بوده است که این موارد در حال جمع آوری است.

حسینی با بیان این مطلب که از این ۹ هزار میلیارد، حدود ۱۰۰۰ میلیارد مربوط به املاکی است که یا مردم به شهرداری واگذار کردند و یا در طرح‌های شهرداری بوده است، خاطرنشان کرد:‌ این افراد از ۴- ۵ سال گذشته تاکنون مطالبه دارند و شهرداری به آنها بدهکار است که اعداد بدهی‌ها از ۱۰۰ میلیون آغاز می‌شود به اعداد بالاتر می‌رسد. طبقه بندی‌ها در این زمینه در حال انجام است.

وی بخش دیگری از این بدهی‌ها را مربوط به بیمه و مالیات دانست، گفت: به طور مثال در برخی موارد پول پیمانکاران پرداخت شده، اما به دلایلی بیمه و مالیات پرداخت نشده است که ما هم به سازمان مالیاتی و هم بیمه بدهکار هستیم. در ابتدا بررسی می‌کنیم که چه مقدار از این مطالبات بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون و یا اعدادشان کوچک است و آنها را در اولویت قرار می‌دهیم.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران درباره آمار طلبکاران شهرداری گفت:‌ برداشت اولیه ما تا ۲۰۰ هزار نفر رکورد (بدهی به شخص حقیقی و حقوقی) است. این رکورد احتمال دارد یک نفر یا یک شرکت باشد که به طور مثال با ۵ -۱۰ شرکت همکاری کرده که هر کدام را یک رکورد حساب کردیم.

حسینی ادامه داد: در آینده نزدیک نحوه تامین منابع و زمان پرداخت به بدهکاران را مشخص خواهیم کرد و اولویت اول ما پرداخت مطالبات پیمانکاران است. کسانی که بدهی آنها کمتر است در اولویت هستند، اما آنها که طلب بیشتری دارند، بخشی از آن را پرداخت خواهیم کرد.

وی درباره حجم نیروی انسانی در شهرداری گفت: شهرداری‌هایی که در دنیا ابعادش با شهرداری تهران تقریبا نزدیک است، هیچ کدام نیروی انسانی به این مقدار را ندارند؛ به طوریکه ما در شهرداری تهران ۲۰ هزار پست و ۱۶۸ هزار کارمند داریم!

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها