بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۹۸۹۴۲
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۵
رئیس اورژانس اجتماعی کشور از حضور و فعالیت ۱۰۶ روانشناس و مددکار اجتماعی در مناطق زلزله زده کرمانشاه خبر داد.

تدبیر24»اسد بیگی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به گفته‌های رئیس سازمان بهزیستی استان کرمانشاه و کارشناسان اورژانس اجتماعی در خصوص وجود افکار خودکشی در ۹۷ نفر پس از زلزله اخیر کرمانشاه و نیاز به مداخلات روانی و اجتماعی، گفت: بعد از وقوع زلزله کرمانشاه ۵۳ تیم روانشناسی، مددکاری اورژانس اجتماعی و تیم محب به منطقه اعزام شدند که ۴۷۷۰ نفر را مورد غربالگری قرار دادند. در این غربالگری مشخص شد که ۲۵۸۶ نفر نیازمند مداخلات روانی و اجتماعی هستند و در مجموع ۱۰۶ نفر روانشناس و مددکار اجتماعی در مناطق زلزله زده حضور یافتند. 

وی با اشاره به تجربه نادرست زلزله بم و حضور بدون هماهنگی روان‌شناسان دستگاه‌های مختلف در چادرهای مردم  که باعث ناراحتی‌شان شده بود، اظهار کرد: این تجربه باعث شد تا در زلزله کرمانشاه مشاوران و روانشناسان بهزیستی، وزارت بهداشت و... ائتلاف تشکیل دهند و بر این اساس همه این افراد با هماهنگی بین دستگاهی به مردم مراجعه کرده و از حضور سرخود در محل خودداری می‌کردند.

رئیس اورژانس اجتماعی کشور در ادامه با اشاره به اینکه حضور روان شناسان، مددکاران اجتماعی و اورژانس اجتماعی در مناطق زلزله همچنان ادامه خواهد داشت، توضیح داد: افرادی که در حال حاضر به این مناطق اعزام می‌شوند بیشتر از شهرهای دیگر کرمانشاه و سایر شهرستانها هستند. هماهنگی این گروه‌ها با معاونت مشاوره مرکز پیشگیری سازمان بهزیستی کشور و بهزیستی استان کرمانشاه است.

اسد بیگی در خاتمه با رد ادعاهایی مبنی بر افزایش نگرانی‌کننده خودکشی در مناطق زلزله‌زده گفت: استان کرمانشاه پس از استان ایلام از نظر اقدام به خودکشی در رتبه دوم کشور است و تا پیش از زلزله نیز به طور میانگین در این استان هر ماه یک نفر بر اثر خودکشی جان خود را از دست می‌داد که پس از زلزله و در این مدت 45 روز تنها 3 مورد خودکشی منجر به فوت گزارش شده است و افزایش نگران کننده ندارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها