بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۴۳۴۵۲
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۷
منابع خبری افغانستان در گزارش های تایید نشده ای از سوی مقامهای رسمی این کشور، از معرفی بخش کلیدی کابینه دولت وحدت ملی افغانستان به مجلس نماینگان این کشور، طی دو روز آینده خبر می دهند.
تدبیر24: منابع خبری افغانستان روز شنبه از احتمال معرفی 8 تن از نامزدهای وزارت خانه های مهم این کشور طی دو روز آینده به مجلس نمایندگان افغانستان خبر دادند و اعلام کردند که 4 تن از این وزرا از سوی 'محمد اشرف غنی' رییس جمهور و 4 تن دیگر توسط 'عبدالله عبدالله' رییس اجرایی دولت وحدت ملی افغانستان برگزیده شده اند که تا روز دوشنبه به مجلس افغانستان برای کسب رای اعتماد، معرفی خواهند شد.

شبکه تلویزیونی طلوع نیوز از ' فضل احمد معنوی' به عنوان نامزد وزارت کشور، ' شیرمحمد کریمی' نامزد وزارت دفاع، 'صلاح الدین ربانی' نامزد وزارت امور خارجه، ' جیلانی پوپل' نامزد وزارت دارایی، ' سعادت نادری' نامزد وزیر وزارت کار و امور اجتماعی ، ' گلزی نامزد' وزیر وزارت توسعه روستایی، ' سردار محمد رحیمی' نامزد وزارت تجارت و ' فیض الله زکی' نامزد وزارت اطلاعات و فرهنگ نام برد.

بر اساس این گزارش 'رحمت الله نبیل' نیز به عنوان ریاست عمومی امنیت ملی افغانستان به مجلس نمایندگان این کشور برای کسب رای اعتماد معرفی خواهد شد.

'محمد اشرف غنی' و 'عبدالله عبدالله' دو نامزد سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری افغانستان پس از بروز بحران در دور دوم انتخابات این کشور در 24 تیرماه، با میانجیگری سازمان ملل و بزرگان افغانستان در یک توافق سیاسی دولت وحدت ملی این کشور را تشکیل دادند که بر اساس آن به طور مساوی کابینه افغانستان را تشکیل دهند.

'محمد اشرف غنی' و عبدالله عبدالله که بر اساس قوانین افغانستان، باید طی 45 روز پس از مراسم تحلیف که در روز هفتم مهرماه برگزار شد، کابینه خود را به مجلس این کشور معرفی می کردند، پس از اتمام این مدت تلاش به منظور شایسته سالاری را از جمله دلایل خود برای تاخیر در معرفی کابینه بیان کردند و گفتند کابینه دولت وحدت ملی افغانستان طی 2 تا چهار هفته آینده معرفی خواهد شد.

اکنون با گذشت حدود 80 روز از مراسم تحلیف ریاست جمهوری و رییس اجرایی دولت وحدت ملی افغانستان، کابینه این کشور به مجلس معرفی نشده است.
مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها